go up

Comunicat de presă Ziua de 15 mai a devenit oficial ZIUA FAMILIEI ROMÂNE.

 

 

                                                      Comunicat de presă

Ziua de 15 mai a devenit oficial ZIUA FAMILIEI ROMÂNE.

 

  • Zi instituita de Adunarea Generala a ONU in data de 20.09.1993
  • La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, propunere susţinută şi de Patriarhia Română, ziua de 15 mai a devenit oficial ZIUA FAMILIEI ROMÂNE

 

Ziua Internaţionala a Familiei este un prilej pentru acţiuni de conştientizare și de întărire a rolului familiei în societate.

Simbolul pentru Ziua Internaţională a Familiei constă într-un cerc verde ce conţine o imagine cu rosu.

Aceste elemente desenate simplu reprezintă simboluri pentru o INIMA si o CASĂ. Semnificaţia: familia reprezintă centrul societăţii care oferă stabilitate si susţinere pentru oamenii de toate vârstele.

Pentru a marca acest eveniment, D.G.A.S.P.C.Iasi organizează si in acest an, in centrele de servicii sociale si la sediul D.G.A.S.P.C.Iasi, acţiuni dedicate Zilei Familiei, acţiuni care constau in facilitarea intalnirilor fraţilor din sistemul de protecţie, intalniri ale părinţilor cu copiii din sistemul de protecţie, mese rotunde, ateliere de lucru, dezbateri.

Totodată, in ziua de 15 mai declaram si Ziua porţilor deschise in centrele de servicii sociale ale DGASPC lasi ocazie cu care toti cei interesaţi pot vizita centrele si interactiona cu beneficiarii, copiii, tinerii, cupluri mama-copii.

 

Biroul de presă

DGASPC Iași

Fisiere atasate
Nu sunt fisiere atasate
Sari la conținut