go up

Comunicat – Gala Psihologului 2017

COMUNICAT DE PRESĂ 

DIRECȚIA GENERALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIA COPILULUI IAȘI prin CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALĂ organizează în data de 29 mai 2017, GALA PSIHOLOGULUI din cadrul D.G.A.S.P.C. IAȘI.

Evenimentul se înscrie în cadrul Zilei Naționale a Psihologului, prin acesta sărbătorindu-se primul act de reglementare a profesiei de psiholog în România. Acum 13 ani, în data de 27 mai 2004, Parlamentul României emitea Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Psihologilor din România, acest moment reprezentând actul de naștere al noii profesii reglementate.

Scopul Galei Psihologului este de a promova și de a aprecia profesia de psiholog premiind  psihologii, psihopedagogii și logopezii din cadrul D.G.A.S.P.C. Iași. 

Festivitatea de premiere și de apreciere a activității profesionale ale psihologilor, psihopedagogilor și logopezilor va avea loc luni, 29 mai 2017 începând cu ora 12.00 în Sala Mare de Spectacole ”Radu Beligan” din cadrul Ateneului din Iași, intrarea fiind liberă. În cadrul evenimentului vor lua cuvântul reprezentanți ai autorităților publice locale, ai Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, cât și al Colegiului Psihologilor din România – Filiala Iași. Participanții vor viziona momente artistice desfășurate de către ARTES QUARTET, elevi din cadrul Colegiului Național de Artă  ”Octav Băncilă” Iași – secția teatru și coregrafie și dansatori sportivi din cadrul  Asociației de dans sportiv Imperial Dance School Iași.

Detalii suplimentare despre eveniment se pot obține de la Centrul de Formare Profesională al D.G.A.S.P.C. Iași – 0232 22 20 41/ cfp.aldgaspciasi@gmail.com, persoană de contact Simona-Andreea Irimiea, Psiholog – Coordonator programe de pregătire profesională – 0743438924..

Biroul de presă
DGASPC Iaşi

Fisiere atasate
Nu sunt fisiere atasate
Sari la conținut