go up

Procedura de acordare a voucherelor pentru achizitionarea de tehnologii si dispozitive asistive

Procedura de acordare şi distribuire a voucherelor utilizate exclusiv pentru achiziţionarea de tehnologii şi dispozitive asistive şi tehnologii de acces, altele decât cele finanţate prin Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate în baza proiectului ”Facilitarea inserţiei pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi”.

 

Prin Ordinul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale nr. 1263/23.08.2019, publicat în Monitorul Oficial nr. 804/03.10.2019 a fost aprobată Metodologia de acordare şi distribuire a voucherelor utilizate exclusiv pentru achiziţionarea de tehnologii şi dispozitive asistive şi tehnologii de acces, altele decât cele finanţate prin Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate.

1. Beneficiari vouchere – detalii aici

2. Pași necesari pentru obținerea tehnologiei asistive – detalii aici

3. Formularele necesare în vederea întocmirii dosarului ce va sta la baza acordării acestor vouchere –   Formulare acordare vouchere utilizate exclusiv pentru achiziţionarea de tehnologii şi dispozitive asistive şi tehnologii de acces, altele decât cele finanţate prin Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate

Pentru orice alte informaţii, puteţi să ne contactaţi la tel: 0232/477731, interior: 308 sau la adresa de email  dasiasi@iasi.rdsmail.ro.

Fisiere atasate
Nu sunt fisiere atasate
Sari la conținut