go up

Comunicat presa proiect „Fonduri pentru Romania moderna si reformata”

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

                                                                             „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

Numele proiectului: Renovarea, accesibilizarea și dotarea Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități ,,Sf.Maria” Iași, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 13 – Reforme sociale Investiția 2. Reabilitarea, renovarea și dezvoltarea infrastructurii sociale pentru persoanele cu dizabilități, Apel necompetitiv, runda 1. 

Beneficiar: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași.

Obiectivele proiectului :

Obiectivul specific 1 al proiectului este ,,Renovarea, accesibilizarea și dotarea Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități ,,Galata” Iași, în cadrul căruia 34 de persoane adulte cu dizabilități să participe activ în procesul de dezvoltare și consolidare a deprinderilor de viață independentă cu sprijin și suport pentru integrare în comunitate și facilitarea accesului la servicii de orientare și formare profesională”.

 

 Obiectivul specific 2 al proiectului este ,,Dezvoltarea capacității autorităților locale de implementare a unor programe de asistență a persoanelor cu dizabilități care să promoveze consolidarea autonomiei și incluziunea socială”.

 

Valoarea totală a proiectului a finanțării nerambursabile este de 1.299.093,95 lei din care valoare eligibilă din PNRR (fără TVA) este 1.091.675,59 și valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR este 207.418,36 lei, conform bugetului proiectului.

Data începerii proiectului este 10.05.2023 și a finalizării proiectului este 31.12.2024.

Codul proiectului: 33.

                              

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Fisiere atasate
Nu sunt fisiere atasate
Sari la conținut